Opslagstavlen

VM i fodbold: Danmark – Australien

Torsdag d. 21. juni spiller Danmark landskamp mod Australien kl 14.

Skolen arrangerer storskærm i aulaen for interesserede elever.

Elever, der gerne vil se hele kampen sammen med deres klassekammerater er meget velkommen til at blive på skolen, indtil kampen slutter ca. kl. 16.

De elever, der skal med bus hjem, kan stadig nå skolebusserne kl. 16.13.

Niels Fensby

Niels Fensby den 19-06-2018
    HUSK!

I næste uge (uge 26) skal alle bøger afleveres, både undervisningsbøger og biblioteksbøger.

Så gå ind på skoleporten - vælg bjælken skolebiblioteket - log in med unilogin og tjek jeres status.

Hvis man har behov for det, og har tænkt sig at læse dem, må man gerne låne bøger til ferien, man skal dog have afleveret sine for gamle bøger for at få lov til dette.

Ellers anbefaler jeg biblioteket i Sløjfen, og at man deltager i Sommerbogen

I kan også høre gratis lydbøger på https://gratisborneboger.wordpress.com/

Ønsker alle en skøn ferie med masser af læseoplevelser!

vh. Lene
    Lene Andersen den 18-06-2018
    Forår, sol og varme får os ud af husene, og dette gælder heldigvis også de unge mennesker, som har siddet indenfor det meste af vinteren.
    Kære forældre
    Vi oplever,  at børnene  og de unge mennesker mødes  på vores  legepladser, i skolegården og på Multibanen, og at de hygger sig efter skoletid - og det vil vi gerne have, at de bliver ved med.
    Desværre oplever vi også,  at man ikke altid kan enes om, hvem der må være hvor - hvornår og at  der omkring Multibanen  bliver drukket alkohol, røget, og svinet.

Vi vil gerne opfordre jer forældre til - at ”holde øje” med områderne, - gå en aftentur omkring skolen og - at snakke med børnene og de unge mennesker om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum.

Susanne Sachse den 16-04-2018