Opslagstavlen

NY BØRNE- OG UNGEPOLITIK - VIL DU VÆRE MED? DU KAN STADIG NÅ DET!

Kom til konference om ny Børne- og Ungepolitik i Favrskov Kommune 1. oktober kl. 16.00-21.00 i Hammel Idrætscenter

På konferencen kan du høre den engelske forsker Brenda Taggart og lektor Thomas Iskov give deres bud på, hvad der sikrer

kvalitet på børne- og ungeområdet.

Bagefter kan du sætte dit aftryk på politikken i workshops med tematikkerne:

• Forældreansvar og forældreinddragelse

• Fællesskab

• Leg og praktisk læring

• Sunde vaner

• Dannelse

• Tidlig indsats og tæt opfølgning

• Tværfagligt og tværgående samarbejde og sammenhæng

• Inspirerende og alsidige fritidstilbud

Vigtigt! Tilmeld dig her inden 23. september: Tilmelding til konference om ny Børne- og Ungepolitik 1. oktober

Vi sørger for aftensmad og et par hyggelige og arbejdsomme timer. Vi håber at se alle interesserede til en spændende og indholdsrig

aften.

Børne- og Skoleudvalget

Lene Bøcker den 18-09-2018
    Kære forældre.

Eleverne er i fuld gang med at arbejde med Esbjerg Evangeliet på skolen i denne uge.
    Kunstværket er sat op i Aula - se vedhæftede billede.
    Hvis I henter jeres børn på skolen i løbet af denne uge, er I meget velkommen til at kigge ind i Aulaen og se Esbjerg Evangeliet.
    HUSK: Der er fernisering af elevernes kunstværker på mandag d. 24. september kl. 14.30 - 16.30 og alle er velkommen.
    vh
    Niels Fensby
    Niels Fensby den 17-09-2018

Er du forældre til et barn i skole eller dagtilbud, elev, eller bare interesseret i børne- og ungeområdet i kommunen? Så deltag i konferencen om den nye Børne- og ungepolitik:

Mandag 1. oktober 2018 kl. 16.00 - 21.00 i Hammel Idrætscenter

Se vedhæftede bilag.

Lene Bøcker den 03-09-2018
    Forår, sol og varme får os ud af husene, og dette gælder heldigvis også de unge mennesker, som har siddet indenfor det meste af vinteren.
    Kære forældre
    Vi oplever,  at børnene  og de unge mennesker mødes  på vores  legepladser, i skolegården og på Multibanen, og at de hygger sig efter skoletid - og det vil vi gerne have, at de bliver ved med.
    Desværre oplever vi også,  at man ikke altid kan enes om, hvem der må være hvor - hvornår og at  der omkring Multibanen  bliver drukket alkohol, røget, og svinet.

Vi vil gerne opfordre jer forældre til - at ”holde øje” med områderne, - gå en aftentur omkring skolen og - at snakke med børnene og de unge mennesker om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum.

Susanne Sachse den 16-04-2018