Opslagstavlen

• NYE BØGER PÅ NYHEDSHYLDERNE

Der er gode sager på mellemtrinshylden, både fortsættelser af nogle af de serier vi har, og spændende nye serier, som jeg glæder mig til at fortælle jer om.

På indskolingshylderne er der nye billedbøger. Selvom billedbøger består af en kortere tekst og billeder, så rummer de store historier, hvor børn bliver præsenteret for kærlighed og humor, men også alvorlige emner, som død, sorg, skilsmissen og store tanker om verdenen. Man kan virkelig få nogle gode læseoplevelser med sit barn, når man går på opdagelse i billedbøgernes forunderlige verden og ikke mindst lader børnene tolke og sætte ord på deres tanker om det læste - rigtig god læsefornøjelse!

Lene Andersen den 16-11-2018
    Så er den nyeste udgave af magasinet Ungdomsliv på gaden! I kan læse det allerede nu i en online version med fede videoer, som kan ses i bladet.

Kom bl.a. med bag facaden hos Niels Fensby, og hør hvad eleverne siger om ham; få inspiration til den lille eller store halloween-fest, og find ud af, hvorfor 9. klasserne har vundet cykelhjelme. Alt dette og meget mere kan du læse lige her:

God fornøjelse!
    Hilsner fra redaktionen