Video fra Niels´sidste skoledag

Smagens dag for mellemtrinnet

Læseugen. 5.klasser læser med deres skolevenner i 0.klasse

To klasser vinder.

Både 7a og 7b vandt begge priser i landsdækkende mediekonkurrence.

Læs mere på nedenstående link:

Jyllandsposten

TV 2 Østjylland

0ab forårsfrokost

4ab naturvidenskabernes hus januar 2018

Ingen aktuelle nyheder
  • 23-11-2018
    Koncert Sct. Clemens Kirke · 6A · 6B

Skolebestyrelsen referater

Timelapse med nedbrydningen af den gamle skolebygning i foråret 2016

"The Nisseband" spiller til juleafslutningen.

Glimt fra Luther markedsdagen

Glimt fra Luther Musicallen

Skoleporten

Hadbjerg

skole

• Lene Andersen den 16-11-2018
    NYE BØGER PÅ NYHEDSHYLDERNE

Der er gode sager på mellemtrinshylden, både fortsættelser af nogle af de serier vi har, og spændende nye serier, som jeg glæder mig til at fortælle jer om.

På indskolingshylderne er der nye billedbøger. Selvom billedbøger består af en kortere tekst og billeder, så rummer de store historier, hvor børn bliver præsenteret for kærlighed og humor, men også alvorlige emner, som død, sorg, skilsmissen og store tanker om verdenen. Man kan virkelig få nogle gode læseoplevelser med sit barn, når man går på opdagelse i billedbøgernes forunderlige verden og ikke mindst lader børnene tolke og sætte ord på deres tanker om det læste - rigtig god læsefornøjelse!

Signe Dorothea Storr den 11-10-2018
    Så er den nyeste udgave af magasinet Ungdomsliv på gaden! I kan læse det allerede nu i en online version med fede videoer, som kan ses i bladet.

Kom bl.a. med bag facaden hos Niels Fensby, og hør hvad eleverne siger om ham; få inspiration til den lille eller store halloween-fest, og find ud af, hvorfor 9. klasserne har vundet cykelhjelme. Alt dette og meget mere kan du læse lige her:

God fornøjelse!
    Hilsner fra redaktionen