9.klasses sidste skoledag

Juleafslutning

Årets forfatterspire

Årets forfatterspire-konkurrence 2016.

Jakob og Sara fra 5.klasse på Hadbjerg skole vandt 1. og 2. pladsen i den store landsdækkende konkurrence udskrevet af Frilæsning.dk.

Herover kan ses fotos fra skolens aula, hvor alle skolens elever var samlet for at se overrækkelsen af præmierne til både eleverne og klasserne.
Efter de mange rosende ord fra forlaget, var der speciel reception for alle elevernene i 5.klasserne.

Matematikkens dag 17.nov

Ingen aktuelle nyheder
  • 23-11-2018
    Koncert Sct. Clemens Kirke · 6A · 6B

Skolebestyrelsen referater

Timelapse med nedbrydningen af den gamle skolebygning i foråret 2016

....Mellemtrinnet - smagens dag 28-9

Lego Mindstorm turnering

8 elever fra 6a og 6b var med til stor kommunal Lego mindstorm turnering i Hammelhallerne torsdag den 27.oktober.

Det blev en spændende og fornøjelig dag hvor de dystede mod 32 andre klassehold fra de andre skoler.
I de indledende runder med 8 hold fik vores klasser 1. og 2. pladsen og i finalen fik 6b-holdet en flot 2.plads.

...Kommunal Mindstorm turnering

Skoleåret

2016-17

Hadbjerg

skole

aktiviteter

fra skoleåret

Alle børn på
 Hadbjerg skole
 får hver dag et
 stykke frugt gratis :)

Personale 2016-17

• Lene Andersen den 16-11-2018
    NYE BØGER PÅ NYHEDSHYLDERNE

Der er gode sager på mellemtrinshylden, både fortsættelser af nogle af de serier vi har, og spændende nye serier, som jeg glæder mig til at fortælle jer om.

På indskolingshylderne er der nye billedbøger. Selvom billedbøger består af en kortere tekst og billeder, så rummer de store historier, hvor børn bliver præsenteret for kærlighed og humor, men også alvorlige emner, som død, sorg, skilsmissen og store tanker om verdenen. Man kan virkelig få nogle gode læseoplevelser med sit barn, når man går på opdagelse i billedbøgernes forunderlige verden og ikke mindst lader børnene tolke og sætte ord på deres tanker om det læste - rigtig god læsefornøjelse!

Signe Dorothea Storr den 11-10-2018
    Så er den nyeste udgave af magasinet Ungdomsliv på gaden! I kan læse det allerede nu i en online version med fede videoer, som kan ses i bladet.

Kom bl.a. med bag facaden hos Niels Fensby, og hør hvad eleverne siger om ham; få inspiration til den lille eller store halloween-fest, og find ud af, hvorfor 9. klasserne har vundet cykelhjelme. Alt dette og meget mere kan du læse lige her:

God fornøjelse!
    Hilsner fra redaktionen

Aktivitetsdag 30.august - kagedysten

Cykeldag for 0.klasserne

God sommerferie

God sommer til elever og forældre. Første skoledag efter ferien er onsdag den 9.august.

Mødetidspunkter følger i ugen op til starten.

En skole i aktivitet

....Motionsdagen før efterårsferien