9.klasses sidste skoledag

Juleafslutning

Årets forfatterspire

Årets forfatterspire-konkurrence 2016.

Jakob og Sara fra 5.klasse på Hadbjerg skole vandt 1. og 2. pladsen i den store landsdækkende konkurrence udskrevet af Frilæsning.dk.

Herover kan ses fotos fra skolens aula, hvor alle skolens elever var samlet for at se overrækkelsen af præmierne til både eleverne og klasserne.
Efter de mange rosende ord fra forlaget, var der speciel reception for alle elevernene i 5.klasserne.

Matematikkens dag 17.nov

• 25-06-2018
    Elevrådet på tur ·

Skolebestyrelsen referater

Timelapse med nedbrydningen af den gamle skolebygning i foråret 2016

....Mellemtrinnet - smagens dag 28-9

Lego Mindstorm turnering

8 elever fra 6a og 6b var med til stor kommunal Lego mindstorm turnering i Hammelhallerne torsdag den 27.oktober.

Det blev en spændende og fornøjelig dag hvor de dystede mod 32 andre klassehold fra de andre skoler.
I de indledende runder med 8 hold fik vores klasser 1. og 2. pladsen og i finalen fik 6b-holdet en flot 2.plads.

...Kommunal Mindstorm turnering

Skoleåret

2016-17

Hadbjerg

skole

aktiviteter

fra skoleåret

Alle børn på
 Hadbjerg skole
 får hver dag et
 stykke frugt gratis :)

Personale 2016-17

Niels Fensby den 19-06-2018

VM i fodbold: Danmark – Australien

Torsdag d. 21. juni spiller Danmark landskamp mod Australien kl 14.

Skolen arrangerer storskærm i aulaen for interesserede elever.

Elever, der gerne vil se hele kampen sammen med deres klassekammerater er meget velkommen til at blive på skolen, indtil kampen slutter ca. kl. 16.

De elever, der skal med bus hjem, kan stadig nå skolebusserne kl. 16.13.

Niels Fensby

Lene Andersen den 18-06-2018
    HUSK!

I næste uge (uge 26) skal alle bøger afleveres, både undervisningsbøger og biblioteksbøger.

Så gå ind på skoleporten - vælg bjælken skolebiblioteket - log in med unilogin og tjek jeres status.

Hvis man har behov for det, og har tænkt sig at læse dem, må man gerne låne bøger til ferien, man skal dog have afleveret sine for gamle bøger for at få lov til dette.

Ellers anbefaler jeg biblioteket i Sløjfen, og at man deltager i Sommerbogen

I kan også høre gratis lydbøger på https://gratisborneboger.wordpress.com/

Ønsker alle en skøn ferie med masser af læseoplevelser!

vh. Lene
    Susanne Sachse den 16-04-2018
    Forår, sol og varme får os ud af husene, og dette gælder heldigvis også de unge mennesker, som har siddet indenfor det meste af vinteren.
    Kære forældre
    Vi oplever,  at børnene  og de unge mennesker mødes  på vores  legepladser, i skolegården og på Multibanen, og at de hygger sig efter skoletid - og det vil vi gerne have, at de bliver ved med.
    Desværre oplever vi også,  at man ikke altid kan enes om, hvem der må være hvor - hvornår og at  der omkring Multibanen  bliver drukket alkohol, røget, og svinet.

Vi vil gerne opfordre jer forældre til - at ”holde øje” med områderne, - gå en aftentur omkring skolen og - at snakke med børnene og de unge mennesker om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum.

Aktivitetsdag 30.august - kagedysten

Cykeldag for 0.klasserne

God sommerferie

God sommer til elever og forældre. Første skoledag efter ferien er onsdag den 9.august.

Mødetidspunkter følger i ugen op til starten.

En skole i aktivitet

....Motionsdagen før efterårsferien