Festlig afsked med Alice

Juleafslutning

Årets forfatterspire

Årets forfatterspire-konkurrence 2016.

Jakob og Sara fra 5.klasse på Hadbjerg skole vandt 1. og 2. pladsen i den store landsdækkende konkurrence udskrevet af Frilæsning.dk.

Herover kan ses fotos fra skolens aula, hvor alle skolens elever var samlet for at se overrækkelsen af præmierne til både eleverne og klasserne.
Efter de mange rosende ord fra forlaget, var der speciel reception for alle elevernene i 5.klasserne.

Matematikkens dag 17.nov

Personale 2016-17

Lego Mindstorm turnering

8 elever fra 6a og 6b var med til stor kommunal Lego mindstorm turnering i Hammelhallerne torsdag den 27.oktober.

Det blev en spændende og fornøjelig dag hvor de dystede mod 32 andre klassehold fra de andre skoler.
I de indledende runder med 8 hold fik vores klasser 1. og 2. pladsen og i finalen fik 6b-holdet en flot 2.plads.

...Kommunal Mindstorm turnering

....Motionsdagen før efterårsferien

• 23-01-2017
    morgensang i indskolingen · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B
  • 26-01-2017
    Lejrskolearrangement · 7A · 7B

Skolebestyrelsen referater

Timelapse med nedbrydningen af den gamle skolebygning i foråret 2016

....Mellemtrinnet - smagens dag 28-9

En skole i aktivitet

Skoleporten

Hadbjerg

skole

Alle børn på
 Hadbjerg skole
 får hver dag et
 stykke frugt gratis :)

Lene Andersen den 10-01-2017
    Så er der også nye bøger til indskolingseleverne

Lene Andersen den 10-01-2017
    Nyt fra skolebiblioteket

Der er kommet nye bøger til biblioteket, nogle er på hylden og flere kommer til løbende - så hold øje med nyhedshylden. Jeg har taget kopi af forsiden, så I kan se, hvilke bøger der er kommet, selvom de er udlånte.

I overgang til vores nye system Cicero, vil I også opleve nye stregkoder. Vi er gået væk fra klistermærkerne, hvorpå der står Hadbjerg skolebibliotek, istedet sidder der en mærkat bagpå. Det er denne mærkat man skal scanne bogen på.

Der vil være tre udgaver af udlånsmærkater fremover:
    De gamle klistermærker
    Nogle få bøger, hvor der ikke står særlig mange informationer
    Endelig de mærkater, som kommer på alle nye bøger fremover, hvor man også kan se, hvilken afdeling bøgerne hører til i. Man kan altså som forældre/lærer tydelig se om ens barn kommer hjem med en bog, der hører til i indskolingsafdelingen (småbørnsbøger) mellemtrinnet (skønlitteratur) udskolingen (ungdomsbøger), eller om det er en billedbog, fagbog, fantasy osv.

God fornøjelse med læsningen.

Aktivitetsdag 30.august - kagedysten

Cykeldag for 0.klasserne