9.klassernes sidste skoledag

Hadbjerg skoles

nye skoleport

God sommerferie

Alle elever og forældre ønskes en rigtig god sommerferie.

Vi mødes igen efter ferien
mandag den 10. august kl. 7.50.
    Lene Bøcker den 12-06-2015
    Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og både små og store glæder sig afslapning og sommeroplevelser.

Sidste skoledag møder alle elever kl. 7.55-13.00.

Der vil blive sat en ekstra bus ind til de børn, der kører med rute 3 og 15.

Vi mødes igen efter ferien mandag den 10. august kl. 7.50.
    Susanne Sachse den 25-05-2015
    Kære forældre - vær opmærksomme på jeres unge hen over sommeren!

Det er i dag et vejr - et solskinsvejr!
    O, søde vår, så er du atter nær!
    Nu vil jeg glemme rent, at det var vinter……

Dette digt skrev Ludvig Holstein i 1895 - og det er stadig populært, fordi Kim Larsen også har indspillet det.

Forår, sol og varme får os ud af husene, og dette gælder heldigvis også de unge mennesker, som har siddet indenfor det meste af vinteren.

Vi henvender os til jer, fordi vi rundt omkring i kommunen, på legepladserne, på de grønne områder samt i og omkring vores skoler oplever, at de unge mennesker samles og hygger sig. Det er der såmænd ikke noget galt i, men desværre oplever vi ofte i denne dejlige forårs- og sommertid, at der de pågældende steder bliver drukket rigtig meget, svinet med glasskår og nogle gange også begået hærværk.

Fra Politiet, skolerne og SSP-samarbejdet skal der derfor lyde en kraftig opfordring til, at I som forældre er opmærksomme på dette, at I ”holder øje” med disse områder og gerne går forbi med hunden, også selv om I ikke har en!

Endelig er det selvfølgelig også vigtigt, at I går i dialog med jeres unge omkring dette, hvis I oplever, at de deltager i disse festlige sommerarrangementer.

I er også altid meget velkomne til at kontakte SSP-læreren på jeres lokale skole eller SSP i Favrskov Kommune.

SSP-samarbejdet i Favrskov Kommune