0ab forårsfrokost

4ab naturvidenskabernes hus januar 2018

"The Nisseband" spiller til juleafslutningen.

Glimt fra Luther Musicallen

Glimt fra Luther markedsdagen

HØST Bladet

Læs mere om Høstivallen i seneste HØST blad:

HØST oktober Tryk her

Ingen aktuelle nyheder
  • 23-04-2018
    offentliggørelse af prøveudtræk 9. årgang · 9A · 9B

Skolebestyrelsen referater

En skole i aktivitet

Timelapse med nedbrydningen af den gamle skolebygning i foråret 2016

Skoleporten

Hadbjerg

skole

Alle børn på

Hadbjerg Skole

får hver dag

et stykke frugt laugh

Gratis!

Personale 2016-17

• Lene Andersen den 23-04-2018
    Hvad skal du lave i dag? Du skal selvfølgelig læse, da det er verdens bogdag!

hejs bøgerne og smut ind i fantasiens, oplevelsernes, sorgens og glædens verden.

Glædelig verdens bogdag

Susanne Sachse den 16-04-2018
    Forår, sol og varme får os ud af husene, og dette gælder heldigvis også de unge mennesker, som har siddet indenfor det meste af vinteren.
    Kære forældre
    Vi oplever,  at børnene  og de unge mennesker mødes  på vores  legepladser, i skolegården og på Multibanen, og at de hygger sig efter skoletid - og det vil vi gerne have, at de bliver ved med.
    Desværre oplever vi også,  at man ikke altid kan enes om, hvem der må være hvor - hvornår og at  der omkring Multibanen  bliver drukket alkohol, røget, og svinet.

Vi vil gerne opfordre jer forældre til - at ”holde øje” med områderne, - gå en aftentur omkring skolen og - at snakke med børnene og de unge mennesker om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum.